Tapahtumia vuonna 2012

Killan vuosikokous pidettiin Keskon tiloissa Katajanokalla maaliskuussa. Lakiasiainjohtaja Anne Leppälä-Nilsson kertoi Kesko-konsernin toiminnasta Venäjällä. Sen jälkeen käsiteltiin vuosikokousasiat ja verkostoiduttiin.

Kiltalaiset tutustuivat Sinebrychoffin kotimuseoon ja sen vanhan taiteen kokoelmiin toukokuussa. Sinebrychoffin taidemuseo on maassamme ainoa vanhaan ulkomaiseen taiteeseen erikoistunut museo.

Kiltalaiset keskustelivat ja verkostoituivat eduskunnan Venäjä-ystävyysryhmän kanssa toukokuussa. Tilaisuus pidettiin kansanedustaja Jouko Skinnarin johdolla eduskunnassa.

Killan 20-vuotista taivalta muisteltiin saaristoristeilyllä juhlaillallisen merkeissä elokuussa. Killan synnystä ja perustamisesta kertoi Venäjän-kaupan konkari Stefan Widomski, joka oli mukana perustamassa kiltaa vuonna 1992.

Miten suomalainen yritys saa viestinsä kuulluksi Venäjällä ja miten suomalaiset markkinointipalveluja tarjoavat yritykset voivat auttaa tässä? Entä miten suomalaiset markkinointiviestinnän ja tapahtumamarkkinoinnin palveluja tarjoavat yritykset pärjäävät Venäjän markkinoilla? Näistä oman tarinansa kertoi 15 vuotta Pietarissa toiminut pohjoismaisen PR- ja mainostoimisto Promacon toimitusjohtaja Kai Hahl. Tilaisuus järjestettiin VR:n tiloissa syyskuussa.

Perinteitä kunnioittanut killan pikkujoulu vietettiin kolmen ruokalajin menun ja pienimuotoisen vodka-tastingin siivittäminä ravintola Saslikissa joulukuussa.